Θεραπείες

Home

Θεραπείες

Μάιος 7

Lomi Lomi Nui Massage

Μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της μεθόδου είναι ότι ο μασέρ χρησιμοποιεί ευρέως τους πήχεις καθώς επίσης τις παλάμες και τα δάκτυλα και κατά διαστήματα δουλεύει και κάτω από το σώμα του πελάτη χρησιμοποιώντας την βαρύτητα. Περιλαμβάνει μακριές συνεχόμενες κινήσεις με ρευστότητα, οι οποίες δίνουν την αίσθηση πολλών χεριών κατά μήκος του σώματος.

READ MORE
Ιανουάριος 1

Candle Massage

Αφήστε τη θερμότητα του ζεστού λιωμένου κεριού να χαλαρώσει όλο σας το κορμί. Το ζεστό κερί δίνει μία μοναδική, απολαυστική αίσθηση χαλάρωσης καθώς ρέει σε όλο σας το σώμα.

READ MORE
Ιανουάριος 1

Golden θεραπεία προσώπου με χρυσό 24Κ

Θεραπεία αντιγήρανσης πολυτελείας με Χρυσό, πρωτείνες Μεταξιού, ’wrinkle-fillers’ Κολλαγόνου και αντιρυτιδικά Ολιγοπεπτίδια. Προσφέρει σύσφιγξη, απαλύνει τις ρυτίδες και αφήνει το δέρμα απαλό ανανεωμένο και φωτεινό. Bήματα θεραπείας ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ GOLDEN ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ) Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρειάζονται 6 εφαρμογές με GOLDEN θεραπεία. Στο σπίτι μπορεί να […]

READ MORE
Ιανουάριος 1

Face Lifting Treatment

Στη θεραπεία Face Lifting χρησιμοποιείται η μάσκα - εκμαγείο, η οποία αυξάνει τοπικά τη θερμοκρασία, ανοίγοντας τους πόρους και επιτρέποντας την εις βάθος απορρόφηση των υλικών για έντονο και διαρκές botox-like effect.

READ MORE