Δωροκάρτα Μασάζ: Το καλύτερο εορταστικό δώρο στους αγαπημένους σας!

planc

15 Δεκεμβρίου 2021

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Home Αρθρογραφία

Δωροκάρτα Μασάζ: Το καλύτερο εορταστικό δώρο στους αγαπημένους σας!

Δωροκάρτα μασάζ από το Masazaki για να απολαύσουν οι αγαπημένοι σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης!

 

Κάθε εορταστική περίοδος είναι η κατάλληλη αφορμή για ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους μας. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο πλήρους χαλάρωσης στα άτομα που αγαπάτε . Θα το εκτιμήσουν και θα το θυμούνται για καιρό, να είστε σίγουροι.

 

Το Masazaki σας δίνει την ευκαιρία για ένα άκρως ιδιαίτερο δώρο χαλάρωσης, μοναδικής εμπειρίας και ευευξίας.

 

Η τεχνική του χαλαρωτικού μασάζ χαρακτηρίζεται από αρκετές ευεργετικές ιδιότητες. Χαλαρώνει το σώμα, το νευρικό σύστημα και παράλληλα χαρίζει ευεξία και αίσθηση ανανέωσης. Άλλωστε η φροντίδα και το άγγιγμα που επιβάλει η τεχνική του χαλαρωτικού μασάζ, συμβάλει στην βελτίωση της ψυχολογίας, την απομάκρυνση του άγχους και την συνολική χαλάρωση του σώματος.

le alte de mon image

Μασάζ στο Masazaki

 

Στο Masazaki όμως θα συναντήσετε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που μπορείτε να επιλέξετε για τους αγαπημένους σας.

 

Το μασάζ προσώπου για παράδειγμα, Sweet Honey Face Massage 30′ θα μπορούσε να είναι μια επιλογή που θα εκπλήξει.

 

Ας μη ξεχνάμε όμως και το απόλυτο μασάζ για την περιόδο των Χριστουγέννων που είναι το Gingerbread Massage, με άρωμα μπισκότου και έντονο το αίσθημα των Χριστουγέννων.

 

Όποια υπηρεσία και αν επιλέξετε να χαρίσετε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη, η ποιότητα των υπηρεσιών και των ειδικών του Masazaki είναι δεδομένη και η πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια το αποδεικνύει.

 

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών των κέντρων μασάζ Masazaki και απολαύστε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.

 

le alte de mon image

Δωροκάρτα Μασάζ από το Masazaki

 

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο site μας masazaki.gr, επιλέξτε από το μενού την καρτέλα Online Gift Card.

 

Στο επόμενο βήμα θα χρειαστεί να επιλέξετε το κατάστημα που θεωρείτε ο,τι θα εξυπηρετεί περισσότερο τον αγαπημένο σας, ο οποίος θα λάβει τη δωροκάρτα μασάζ από το Masazaki.

Με 3 επιλογές τα κέντρα μασάζ Masazaki εξυπηρετούν ένα μεγάλο εύρος ακτίνας εντός της Αθήνας.

 

Που θας μας βρείτε;

 

  • Masazaki Γλυφάδας Πλατεία Βάσως Κατράκη 2, Γλυφάδα, 166 75
  • Masazaki Δάφνης Αγίας Βαρβάρας 70, Δάφνη, 172 35

  • Masazaki Κολωνάκι Ακαδημίας 28, Κολωνάκι, 106 71

Έπειτα και αφού έχετε επιλέξει το κατάστημα που εξυπηρετεί περισσότερο, καλείστε να επιλέξετε από το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που παρέχονται στο Masazaki.

 

le alte de mon image

Τονωτικό μασάζ, χαλαρωτικό μασάζ, μασάζ προσώπου, full body μασάζ, μασάζ με 4 χέρια. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αρκετές επιλογές που ο αγαπημένο σας μπορεί να απολαύσει στο Masazaki.

Επιλέγοντας την κατάλληλη τεχνική μασάζ, χαρίζετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο στιγμές γαλήνης, ευεξίας και πλήρους χαλάρωσης.

Κατόπιν στο τελευταίο βήμα και αφού έχετε πλέον επιλέξει την κατάλληλη μέθοδο μασάζ που ταιριάζει στο άτομο που θα λάβει τη δωροκάρτα μασάζ.

 

Προχωρείτε στην καταχώριση των στοιχείων του έτσι ώστε το έμπειρο προσωπικό του Masazaki να τον ενημερώσει για αυτό το μοναδικό δώρο.

Φυσικά δεν μπορείτε να παραλείψετε και τα δικά σας στοιχεία έτσι ώστε ο αγαπημένος σας να γνωρίζει ποιος του έκανε αυτή τη μοναδική και αξέχαστη έκπληξη.

Έχετε την επιλογή, να δηλώσετε και το e-mail σας έτσι ώστε το Masazaki να του στείλει μια προσωποποιημένη δωροκάρτα μασάζ στο e-mail του. Σκεφτείτε μόνο πόσα e-mail λαμβάνει ο μέσος άνθρωπος καθημερινά. Το δικό σας e-mail θα ξεχωρίσει και θα χαρίσει χαμόγελα.

Τέλος, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής του ποσού που αντιστοιχεί στην υπηρεσία μασάζ που έχετε επιλέξει για τον αγαπημένο σας.

Το Masazaki τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες για το GDPR και την τήρηση των προσωπικών δεδομένων, διασφαλίζει ο,τι τα προσωπικά σας δεδομένα θα παραμείνουν ασφαλή και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτες υπηρεσίες ή καταστήματα.


Ακολουθήστε το Masazaki στο Facebook και στο Instagram