Προσφορά!

Αμυγδαλέλαιο 250ml – Pure Almond Oil

15,00 9,00

Αμυγδαλέλαιο, ένα εξαιρετικό έλαιο βάσης για το δέρμα

Συνιστάται για όλες τις εφαρμογές φροντίδας δέρματος και περιποίησης μαλλιών, θεραπείες νυχιών, έλαια μασάζ, προϊόντα κατά την τριχόπτωση, ενυδατικά, αντιφλεγμονώδη και  αντιγηραντικά  προϊόντα κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Τα αμύγδαλα δεν είναι μόνο για σνακ! To αμυγδαλέλαιο μπορεί επίσης να ωφελήσει το δέρμα σας με διάφορους τρόπους.

Οι αρχαίες κινεζικές και αγιουρβεδικές πρακτικές χρησιμοποιούν το αμυγδαλέλαιο για αιώνες για να καταπραΰνουν και να μαλακώσουν το δέρμα και να θεραπεύσουν μικρές πληγές και κοψίματα. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε το αμυγδαλέλαιο ως μείγμα σε μια μεγάλη ποικιλία καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς.

Εκκαθάριση

Περιγραφή

Αμυγδαλέλαιο, ένα εξαιρετικό έλαιο

Το αμυγδαλέλαιο συνιστάται για όλες τις εφαρμογές φροντίδας δέρματος και περιποίησης μαλλιών, θεραπείες νυχιών, έλαια μασάζ, προϊόντα κατά την τριχόπτωση, ενυδατικά, αντιφλεγμονώδη και  αντιγηραντικά  προϊόντα κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Τα αμύγδαλα δεν είναι μόνο για σνακ! To αμυγδαλέλαιο μπορεί επίσης να ωφελήσει το δέρμα σας με διάφορους τρόπους.

Οι αρχαίες κινεζικές και αγιουρβεδικές πρακτικές χρησιμοποιούν το αμυγδαλέλαιο για αιώνες για να καταπραΰνουν και να μαλακώσουν το δέρμα και να θεραπεύσουν μικρές πληγές και κοψίματα. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε το αμυγδαλέλαιο ως μείγμα σε μια μεγάλη ποικιλία καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς.

Πως μπορεί το αμυγδαλέλαιο να χρησιμοποιηθεί στο δέρμα σας;

Περιέχει τα ακόλουθα θρεπτικά συστατικά:

  • Βιταμίνη Α: Η βιταμίνη Α έχει την ικανότητα να διεγείρει την παραγωγή των νέων κυττάρων του δέρματος και να απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες.
  • Βιταμίνη Ε: Αυτό το θρεπτικό συστατικό έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της βλάβης των κυττάρων και στη μείωση της βλάσης που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία (UV) στο δέρμα.
  • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Αυτά τα θρεπτικά συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και στην προστασία από βλάβες που προκαλούνται στο δέρμα από τον ήλιο.
  • Ψευδάργυρος: Αυτό είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό για την επούλωση της ακμής ή άλλων ουλών του προσώπου.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του στο πρόσωπό σας;

  1. Μειώνει τους πρήξιμο και τους κύκλους κάτω από τα μάτια. Επειδή το αμυγδαλέλαιο είναι μια αντιφλεγμονώδης ουσία, μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πρήξιμου του δέρματος.
  2. Βελτιώνει την επιδερμίδα και τον τόνο του δέρματος. Λόγω των μαλακτικών ιδιοτήτων του, το αμυγδαλέλαιο έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τόσο την επιδερμίδα όσο και τον τόνο του δέρματος.
  3. Αντιμετωπίζει το ξηρό δέρμα. Το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη θεραπεία παθήσεων ξηρού δέρματος, όπως είναι το έκζεμα και ψωρίαση.
  4. Βοηθά στην αναστροφή της βλάβης από τον ήλιο. Η βιταμίνη Ε, ένα από τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο αμυγδαλέλαιο, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της βλάβης που προκαλείται στο δέρμα από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.
  5. Συμβάλλει στην επούλωση των ουλών. Στην αρχαία κινεζική και Αγιουρβεδική ιατρική, το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιήθηκε για την περίθαλψη των ουλών. Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε μπορεί να συμβάλει στην εξομάλυνση του δέρματος.
  6. Μειώνει την εμφάνιση ραγάδων. Το αμυγδαλέλαιο μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την πρόληψη και τη μείωση των ραγάδων.

Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιείτε στο δέρμα σας;

Θεωρείται γενικά ασφαλές για χρήση στο δέρμα σας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προφυλάξεις ασφαλείας που πρέπει να θυμάστε.

Εάν είστε αλλεργικοί στους ξηρούς καρπούς, αποφύγετε τη χρήση ελαίων στο δέρμα σας.
Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ αμυγδαλέλαιο στο δέρμα σας στο παρελθόν, κάντε μια δοκιμή σε ένα μικρό σημείο στο χέρι σας πριν την εφαρμογή στο πρόσωπό σας.
Εάν δεν υπάρχουν σημάδια ερυθρότητας, κνησμού, καψίματος ή πρήξιμο μέσα σε λίγες ώρες, το λάδι είναι πιθανότατα ασφαλές για χρήση στο δέρμα σας.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το αμυγδαλέλαιο στο πρόσωπό σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, είναι ένα κοινό συστατικό σε πολλά προϊόντα αφαίρεσης φυσικών μακιγιάζ. Το αμυγδαλέλαιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διαλύτης ή ως ενυδατικό προϊόν.

  • Ως αφαίρεση μακιγιάζ
    Για να το χρησιμοποιήσετε ως αφαίρεση μακιγιάζ, απλώστε μια μικρή ποσότητα – περίπου στο μέγεθος μιας καραμέλας – στην παλάμη σας. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων σας ή λίγο βαμβάκι και απλώστε απαλά το λάδι στις περιοχές όπου θέλετε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό βαμβάκι ή ζεστό νερό για να αφαιρέσετε το λάδι. Στη συνέχεια πλύνετε το πρόσωπό σας με το αγαπημένο σας καθαριστικό προϊόν.

  • Ως μέσο διάλυσης 
    Το αμυγδαλέλαιο είναι γνωστό ως έλαιο μεταφοράς, που σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να μεταφέρει άλλα αιθέρια έλαια πιο βαθιά στο δέρμα.

Μπορείτε να αναμίξετε το αμυγδαλέλαιο με ένα αιθέριο έλαιο που είναι γνωστό ότι ωφελεί το δέρμα, όπως πχ η λεβάντα. Φροντίστε να δοκιμάσετε το αιθέριο έλαιο στο εσωτερικό του αγκώνα ή του καρπού σας πριν το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας.

Προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου στο αμυγδαλέλαιο και ανακατέψτε καλά. Απλώστε το μείγμα σε υγρό δέρμα και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Επειδή είναι λιπαρό, ίσως χρειαστεί να ξεπλύνετε δύο φορές για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.

  • Ως ενυδατική κρέμα
    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αμυγδαλέλαιο ως ενυδατικό λάδι.

Για να το κάνετε αυτό, πλύνετε και στεγνώστε το δέρμα σας ως συνήθως. Στη συνέχεια, ταμπονάρετε απαλά μια μικρή ποσότητα λαδιού αμυγδάλου – περίπου το μισό μέγεθος της δεκάρας – στο πρόσωπό σας με τις άκρες των δακτύλων σας και αφήστε το να απορροφηθεί από το δέρμα σας. Εάν το χρησιμοποιείτε ως ενυδατική κρέμα, δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε.\

Ωστόσο αυτό δεν συνίσταται για πολύ λιπαρές επιδερμίδες.

Μπορείτε να προσφέρετε το αμυγδαλέλαιο ως δώρο, συνδυάζοντάς το με μία δωροκάρτα μασάζ για τους αγαπημένους σας εδώ

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.250 kg
Δώρο αρωματικό έλαιο

Dovellina, Amber, Καρύδα, Μάνγκο, Βανίλια, Αλόη&Μπαμπού, Greece, Baby Talc, Tiare Flower, Αιθέριο έλαιο φασκόμηλο, Αιθέριο έλαιο λεβάντα