Μασάζ για ζευγάρια - Γιατί πρέπει όλα τα ζευγάρια να κάνουν μασάζ;

masazaki

29 Νοεμβρίου 2017

Χωρίς σχόλια

Home Αρθρογραφία

Μασάζ για ζευγάρια – Γιατί πρέπει όλα τα ζευγάρια να κάνουν μασάζ;

Μασάζ για ζευγάρια – Γιατί πρέπει όλα τα ζευγάρια να κάνουν μασάζ;

Βοηθάει άραγε το μασάζ για ζευγάρια μεταξύ ζευγαριών την ερωτική τους ζωή;

…και αν ναι, με ποιον τρόπο; Παρακάτω θα αναλύσουμε με ποιον τρόπο βοηθάει το μασάζ για ζευγάρια βοηθά στο να έρθουν πιο κοντά, και να απολαύσουν ο ένας το άγγιγμα του άλλου.

Συχνά το ζευγάρι είναι απασχολημένο με τη δουλειά του και δεν βρίσκουν αρκετό χρόνο να αφιερώσουν ο ένας στον άλλον. Με το μασάζ για ζευγάρια, οι άνθρωποι ενστικτωδώς αφήνονται και αποβάλλουν τις σκέψεις τους. Συνεπώς, στρέφουν την προσοχή τους στην απόλαυση της στιγμής. Αυτή η πρακτική, του να εμπλέκεται το ζευγάρι μαζί σε μία δραστηριότητα, μπορεί να επαναφέρει το ενδιαφέρον για τον σύντροφο στα επίπεδα ακόμα και πριν τον γάμο.

Επίσης, ένα μασάζ για ζευγάρια μπορεί να αυξήσει το αίσθημα της στοργικότητας! Είναι γεγονός, πως το μασάζ βοηθάει στην παραγωγή πολλών ορμονών! Οι ορμόνες αυτές έχουν να κάνουν με την βελτίωση της διάθεσης, και εκφράζουν τα συναισθήματα της οικειότητας και της στοργικότητας. Πιο συγκεκριμένα, το άγγιγμα προκαλεί την έκκριση της οξυτοκίνης (αλλιώς γνωστή και ως ερωτική ορμόνη), όπως επίσης και σεροτονίνης και ντοπαμίνης. Επομένως, με λίγα λόγια ένα μασάζ ζευγαριών είναι λίγο πολύ ένα επιστημονικό ερωτικό φίλτρο!

Αναλυτικά στάδια της θεραπείας:

  • Το μασάζ οδηγεί στην απόλυτη χαλάρωση όλων των μυών του σώματος. Αυτό συνεπώς οδηγεί και στην πνευματική χαλάρωση! Αυτό κάνει το ζευγάρι να αισθάνεται λιγότερο αγχωμένο για την συναισθηματική και σεξουαλική απόδοση, οδηγώντας σε καλύτερα αποτελέσματα.Επίσης, ένα μασάζ με το έτερον ήμισυ λοιπόν, μπορεί να ενισχύσει το δέσιμο μεταξύ του ζευγαριού.Έτσι, σύμφωνα με έρευνες, τα ζευγάρια που κάνουν μασάζ έχουν πιο ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Αν και οι δύο σύντροφοι βρίσκουν ελκυστικοί την ιδέα του μασάζ, είναι σίγουρα ένας τρόπος για την αναζωογόνηση της σχέσης μέσα από αυτή την κοινή εμπειρία.

    Μην χάνετε καιρό! Πάρτε το ταίρι σας και κάντε του δώρο μία εμπειρία που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας χαλαρώσει!

    Deluxe Couple Massage with champagne 60’ (Χαλαρωτικό Μασάζ + Αρωματοθεραπεία / Relaxing Massage + Aromatherapy) 20€/άτομο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *