Ενεργειακές Θεραπείες

masazaki

28 Νοεμβρίου 2017

Χωρίς σχόλια

Home Αρθρογραφία

Ενεργειακά Μασάζ

Ενεργειακά Μασάζ

Σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει για το ενεργειακό μασάζ, αλλά πόσοι γνωρίζουμε τι είναι;

Έρευνες έχουν δείξει ότι το απαλό χάδι στο δέρμα οδηγεί σε διαστολή της ενέργειας, ενώ η βαθιά πίεση σε συστολή της. Επομένως μπορούμε να καταλάβουμε ότι το μασάζ δεν επηρεάζει μόνο το φυσικό μας κομμάτι μόνο. Με τη χρήση της μάλαξης μπορούμε να βοηθήσουμε και να θεραπεύσουμε το διανοητικό, το πνευματικό και το συναισθηματικό μας κομμάτι.

Το ενεργειακό μασάζ χαρακτηρίζεται ως μία τεχνική που χαρίζει χαλάρωση και ευεξία σε όλα τα επίπεδα, ενώ βοηθά στην εξισορρόπηση του ενεργειακού συστήματος του θεραπευόμενου.

Οι ενεργειακές μας θεραπείες

Massage Del Sol Meditation: Μια μοναδική θεραπεία που μπορείτε να βρείτε μόνο στο χώρο μας. Θα σας οδηγήσει στην απόλυτη χαλάρωση σώματος και πνεύματος μέσω τεχνικών που χρησιμοποιούνται στον διαλογισμό και με τη βοήθεια της της διαφραγματικής αναπνοής.

Hot Stones Massage 4 Hands: Η θεραπεία αυτή γίνεται με θερμές μαύρες ηφαιστειακές πέτρες και δύο θεραπευτές. Η θερμοκρασία των πετρών βοηθά στην βαθύτερη χαλάρωση του σώματος και αναζωογονεί το πνεύμα και τις αισθήσεις.

Lomi Lomi Nui Massage: Ίσως η πιο ιδιαίτερη θεραπεία μας, με προέλευση από τα νησιά της Χαβάης, που σκοπό έχει να εναρμονίσει σώμα και πνεύμα. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί ευρέως τους πήχεις καθώς και τις παλάμες του. Στη διάρκεια της θεραπείας δύο ή περισσότερα σημεία του σώματος “δουλεύονται” ταυτόχρονα. Παράλληλα, ο θεραπευτής χρησιμοποιεί ευρέως τους πήχεις καθώς και τις παλάμες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *