MASAZAKI

29 Οκτωβρίου 2020

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Home Αρθρογραφία

Μασάζ κεφαλής, η απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης

Μασάζ κεφαλής, η απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης

Το μασάζ κεφαλής ίσως είναι από τα πιο ωφέλημα μασάζ που γνωρίζουμε ως τώρα. Θα σας ανακουφίσει και θα σας ταξιδέψει, προλαμβάνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις του στρες στο ανώτερο σημείο του σώματός μας, το κεφάλι μας! Η ένταση συσσωρεύεται στον αυχένα, στους τραπεζοειδείς, στο τριχωτό της κεφαλής και στο πρόσωπο. Οι εκφράσεις μας, η ένταση που προκαλείται από το σφίξιμο των δοντιών και το ανασήκωμα των ώμων, είναι οι βασικές αιτίες που προκαλούν τους μυϊκούς σπασμούς στα σημεία αυτά.

Ακόμη, απόρροια των παραπάνω συνηθειών, μπορεί να είναι ο πονοκέφαλος ο οποίος μπορεί να είναι επίμονος και ισχυρός, πηγάζοντας από το ανώτερο σημείο της πλάτης. Άλλες περιπτώσεις όπως κρυολόγημα και πίεση από συσσώρευση ιγμόρειου υγρού, μπορούν να αντιμετωπιστούν με τις σωστές πιέσεις και κινήσεις από τον θεραπευτή στο μασάζ κεφαλής.

Η Αγιουβερδική μάλαξη, ως ολιστική θεραπεία, βοηθάει στην αντιμετώπιση δυσάρεστων ενοχλήσεων, με την σωστή και εξειδικευμένη κινησιολογία του θεραπευτή.

 

Το μασάζ κεφαλής συμβάλλει:

 

1) Στην άμεση ανακούφιση από το στρες, το άγχος

2) στην αντιμετώπιση του πονοκέφαλου όπως και σε περιπτώσεις κεφαλαλγίας τάσεως και ημικρανίας, συνεπώς βοηθάει την αντιμετώπιση του πόνου που οφείλεται σε τράβηγμα ή μυϊκό σπασμό

3) Καταπραΰνει το αίσθημα της φαγούρας και την ξηροδερμία στο τριχωτό της κεφαλής

4) Στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας ενώ βοηθάει στην πρόληψη των ρυτίδων έκφρασης

5) Χαλαρώνει και ηρέμει όλα ο νευρικό σύστημα αφήνοντας μία ανάλαφρη αίσθηση

Αναρωτιέστε που πρωτοεμφανίστηκε το μασάζ κεφαλής; Όπως είναι αναμενόμενο, το μασάζ κεφαλής έχει τις ρίζες του στην Ινδία, για αυτό και ονομάζεται Ινδικό κεφαλής. Το ινδικό μασάζ αποτελεί τμήμα της ινδικής ιατρικής εδώ και χιλιάδες χρόνια.

 

Στο Masazaki μπορείτε να απολαύσετε το μασάζ κεφαλής, από τους επαγγελματίες θεραπευτές μας, για μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης.

 

Απαλλαγείτε από το στρες με ένα υπέροχο μασάζ! Συνδυάστε το μασάζ σώματος με ένα μασάζ κεφαλής 30′ και απογειώστε τη θεραπεία σας με κόστος μόλις 15€.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Masazaki Γλυφάδα: 2108981215

Masazaki Κολωνάκι: 2103642085

Masazaki Δάφνη: 2130322612

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *